Home Esemény A Telenor is egy hétig biztosít Black Friday akciókat

A Telenor is egy hétig biztosít Black Friday akciókat

Telenor Black Friday

A Telenor november 14-20. között tartó Black Week akciójának keretében az előfizetők prémium és belépő szintű készülékek, valamint népszerű kiegészítők közül egyaránt választhatnak jelentős kedvezménnyel, bizonyos termékek pedig már 0 forinttól elvihetők.

Prémium és belépő szintű készülékekkel, valamint kiegészítőkkel is készül a Telenor a Black Friday-ra. A promócióban résztvevő termékek 0 forintért vagy az eredeti árhoz képest jelentős, esetenként több tízezer forintos kedvezménnyel vásárolhatók meg online vagy a Telenor üzleteiben megrendelve, kiszállítással a készlet erejéig.

Hiper XXL tarifában például bizonyos prémium készülékek akár 35 ezer forinttal is olcsóbbak az eredeti árukhoz képest, több készülék pedig akár 0 forinttól elvihető lesz online rendelés esetén.

Az akció ideje alatt 2 táblagép – Hipernet Home+ M tarifában a Lenovo TAB 4 8, Hipernet Home + S tarifában pedig az Alcatel 1T hordozható routerrel – 0 forintért szerezhető be, míg Hipernet Home+ L tarifában a Samsung Galaxy Tab 10.5 kedvezményesen, eredeti árához képest 10 ezer forinttal olcsóbban vásárolható meg online, valamint az üzletekben a készlet erejéig.

Online rendelés esetén a Samsung S10 széria tagjaihoz (S10, S10E, S10 Plus) Hiper-tarifákkal Samsung Galaxy Watch Active okosóra, a Sony Xperia 1 készülékhez pedig bármely tarifacsomag esetén Play Station 4 jár ajándékba. A Black Friday akció ideje alatt a készlet erejéig több mint 20 audió tartozék is olcsóbban érhető el online.

További részletek november 14-én a www.telenor.hu oldalon.