Fortnite: világot tévesztettek a birodalmi rohamosztagosok

A Star Wars jellegzetes figurái egy keresztpromóció keretében bukkannak fel a Fortnite galaxisában. 

A Fortnite kiváló felület arra, hogy benne promózzák a Jedi: Fallen Ordert, méghozzá azzal, hogy rohamosztagosok lepik el a játékteret. Az új skint a játékosok az item store-ban találják, ám azok, akik megveszik a Jedit, alapból hozzájutnak, amennyiben Fortinet-játékosok. Annak érdekében, hogy mindenkinek szemet szúrjon az Electronic Arts új Star Wars címe, egy csillagromboló függeszkedik az égen, jelezve, hogy mi is a helyzet. Az Epic játékában egyébként nem ritkák az ilyesfajta reklámok, hiszen az Avengers, a Borderlands 3, valamint a Weezer is használta korábban.


Hozzá kell tenni, hogy sokszor nem csupán egy-egy skinről van szó, hanem olykor egész események vannak ráhúzva valamilyen reklámjellegű tevékenységre. Illetve a keresztpromóciók megjelenhetnek új térképek, és játékmódok formájában, de például az Avengers esetében egészen más volt. Ott a szuperhősök ihlette fegyverek formájában öltött testet az együttműködés. A Jedi: Fallen Ordernél nem mentek ilyen messzire, hiszen csupán egy skinről van szó, de kíváncsian várjuk, hogy esetleg a mozifilm megjelenéséhez köthetően történik-e valami hasonló.

Címkép: Battle Mats 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?