Home Esemény Plusz egy hetet húz az Euronics a fekete péntekre

Plusz egy hetet húz az Euronics a fekete péntekre

Euronics Black Friday

Az áruházlánc a minden eddigi rekordot megdöntő érdeklődés hatására úgy döntött, plusz egy hétig biztosít a Black Friday-hez kapcsolódóan kedvezményeket – így az utolsó nap, amikor a vásárlók élhetnek ezekkel, november 25. hétfő lesz.

Az idei évben több mint tizenkétezer akciós termékből válogathattak a vásárlók. A webáruházban a tavalyi évhez képest közel 20 százalékkal több látogatót regisztrált a vállalat, a rendszer pedig állta a sarat, felhasználói panasz nem érkezett. Az Euronics gyorsjelentése alapján a Black Friday Hete rekordot döntött, az átlagos kosárérték meghaladta a 35 000 forintot, miközben a vállalat üzleteiben 66 000-nél több terméket értékesített. Az eladott termékekre vetített átlagos kedvezmény 30 százalék volt.

A vásárlók kedvencei közé tartoztak a konzolok és a televíziók, illetve a porszívók és robotporszívók, emellett a korábbi évek tapasztalatai alapján kalkulált becsléseket is meghaladóan bővült a háztartási nagygép kategória. Ráadásul ez volt az első olyan Black Friday, ahol az Euronics sajátmárkás kínálatából is válogathattak az érdeklődők: egyre több kategóriában jelennek meg a Dyras termékek, melyek közül a vásárlók például a kedvező árazású tévéket is nagy örömmel vitték haza.

A meghosszabbított akció során azoknak is lehetősége lesz kihasználni az év legnagyobb kedvezményeit, akik a múlt héten még csak gondolkodtak, vagy arra vártak, hogy hátha máshol nagyobb akciókkal találkozhatnak. Ez a cég által készített kutatás szerint amúgy jellemző az emberekre, hiszen a kapott válaszok alapján az látszik, hogy a vásárlók szeretnek több időt szánni a költéseik átgondolására.