Home Esemény Az Euronics egész hetet húz a Black Friday-re

Az Euronics egész hetet húz a Black Friday-re

Euronics Black Friday

A vásárlók többségében 20-50 százalékos, valódi kedvezményekkel és összesen több mint tizenkétezer termékkel találkozhatnak a november 12 és 18 közötti időszakban. Az Euronics 69 üzletből álló hálózatában (és a webáruházban) ráadásul napról napra bővülő akciós kínálatból lehet majd válogatni. 

Az egynapos fekete pénteki akciókkal szemben az áruházlánc idén  egy teljes héten át akciós kínálattal készül. Emellett a „Black Friday = Fair Friday” mottóra építve kifejezetten kéri a vásárlókat, hogy használják az ár-összehasonlító oldalakat, hogy biztosak lehessenek benne, hogy valóban kedvezményes áron juthatnak hozzá a kívánt termékekhez.

A vevők az euronics.hu oldalon – amelyet felkészítettek a várható megnövekedett érdeklődésre – kérhetnek házhozszállítást, vagy választhatják az áruházi átvételt is, de természetesen a bolti vásárláskor is dönthetnek úgy, hogy segítséget kérnek a vásárolt termékek hazajuttatásában.

A Black Friday hetén nem lesznek külön kiemelt kategóriák, mivel az Euronics kínálatának jelentős része kedvezményesen lesz elérhető. „Azáltal, hogy napról-napra újabb akciós termékekkel bővül a Black Friday kínálatunk, egy kicsit még izgalmasabbá, érdekesebbé tesszük a vásárlást. Ráadásul így még több érdeklődőnek lesz lehetősége akár 50 százalékkal olcsóbban beszereznie azokat a műszaki termékeket, amelyekre szükség van” – véli Fazekas Bálint, az Euronics nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója.

Az akciós termékek listáját a korábbi évek tapasztalatai és a 2019-es slágertermékek alapján állították össze, így a háztartási kis- és nagygépek, kapszulás kávéfőzők mellett a televíziók, konzolok, gamer felszerelések, telefonok és viselhető eszközök között is találhatunk majd a megszokottnál jelentősen olcsóbb modelleket. Az akár 50 százalékos kedvezmény az Euronics esetében azt jelenti, hogy bár lesznek még ennél is nagyobb akciók, jelentős számban szerepelnek majd azok a termékek, melyek féláron beszerezhetők.