google vezetőség stadia lead

A Google Stadia speciális csomagjára már június elején elő lehetett fizetni, de valahogy még mindig nem érkeztek mindenkihez az aktiváló kódok. 

A Google Stadia előrendelésekor volt egy olyan, hogy “Founder’s Edition”, ami 130 dollárba került, és június 6-tól volt elérhető. Ennek a lényege, hogy aki kicsengeti a pénzt, az elsők között részesülhet azokból az előnyökből, amiket a Google Stadia nyújt. A rendszer november 19-én kelt életre, ám kiderült, hogy a Founder’s Edition tagsággal rendelkezők közül többen is hiába várták az emailt, mely megnyitná előttük a boldogság kapuját, az nem érkezett meg. Olyanok is akadnak, akik kódot kaptak ugyan, ám a felhasználói név, amin aktiválni szeretnének, már foglalt, ami még nehezebbé teszi a dolgokat. Időközben a helyzet odáig jutott, hogy már mémek is napvilágot láttak, mint például az, amelyik azt írja, hogy a Google bázisán valaki manuálisan küldi mindenkinek az aktiváló emailt.

Meanwhile at Google. Someone is manually sending emails out to everyone. from Stadia

Ugyanakkor a Google szerdán közölte, hogy befejezték a Founder’s kódok kiküldését, és most már a normál előfizetők vannak soron. Ám ennek ellenére sokan vannak, akik mégsem kapták meg. A gigacég a Google Stadia ezen problémája kapcsán azt mondta, mindenképpen megvizsgálják, mi lehet a probléma. Úgy tudni, le is folyt a hibakeresés, de arról, hogy mit találtak, nem tájékoztatták a közönséget, csupán közölték, hogy valami tényleg nem stimmel. Illetve megígérték, hogy folytatják a kódok kiküldését, tehát aki esetleg előrendelésben erre a kivitelre adott pénzt, nem kell, hogy temesse a dolgot.

Címkép: TehcSpot