Aki szereti a kiterjesztett valóságot, ki ne hagyja a Star Wars Jedi Challenges csomagot, ami jelentős leárazással kapható. 

Úgy robog a Star Wars vonat, hogy még a látványa is képes bárkit elsodorni, hiszen a Fallen Order és a december 20-án érkező film légcsavarszelébe kapaszkodva minden egyszerre zúdul ránk a témát illetően. Obi-Wan Kenobi anno úgy fogalmazott, hogy a fénykard elegáns fegyver egy civilizáltabb kor számára. Erre megy rá a Lenovo Jedi Challenges szettje is, ami a korábbi 200 dollár helyett most mindössze 29-ért kerülhet a birtokunkban, amennyiben az e-Bay-ről rendeljük. Ez már azért nem olyan rossz ajánlat azok számára, akik otthonuk kényelméből kívánnak Jedi lovaggá válni.

 

Azt azonban hozzá kell tenni, hogy ennyiért újracsomagolt terméket kapunk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy mindez nem okoz hátrányt azoknak a felhasználóknak, akik ezt választják. Aki a Lenovótól rendeli, 70 dollárért kaphatja meg, ám érdemes elgondolkodni, hogy ennyiért megéri-e. Leginkább azért, mert olyan játékról van szó, ami messze nem arról szól, hogy végtelenszer újrajátszva is ugyanazt az élményt nyújtja. A Jedi Challenges szett tartalma egy AR headset, egy fénykard-replika, valamint a tenyérbe fogható két mozgásérzékelő. Cserébe viszont megvédhetjük a Galaktikus Köztársaságot, ami azért nem aprócska dolog. Ha ügyesek vagyunk, mindezt még fürdés előtt megtehetjük.

Címkép: Blooloop