Samsung összehajtható mobilja galaxy fold l

December 15-től a készlet erejéig itthon is kapható lesz a Samsung kategóriateremtő készüléke, a Galaxy Fold. A hajtogatható mobilt Kozmosz fekete és Űrezüst színben lehet majd megvenni, alig kevesebb mint hétszázezer forintért, aki pedig biztosra akar menni, az elő is regisztrálhat.

A külső kijelzőn összecsukott állapotban is elérhetők a legfontosabb funkciók, ha pedig kinyitjuk, akkor 7,3 hüvelykes kijelző áll rendelkezésre, ami a szokásos okostelefonokéhoz képest valóban impresszív méret, főleg azoknak, akik multitasking módban élik az életüket.

A terv a mobilos tartalomgyártási és -fogyasztási szokások átalakítása

A kihajtható kialakításnak köszönhetően az okostelefonok és a tabletek legjobb funkciói költöznek egyetlen készülékbe. A Foldot nagyméretű kijelzője, egyedi felhasználói felülete, sokoldalú kamerája és kiemelkedő teljesítménye is alkalmassá teszi a legkülönfélébb feladatokat elvégzésére. A Samsung fejlesztő partnereivel együttműködve teljesen új felületet alakított ki, amely megváltoztatja a mobileszközök használatáról alkotott képet.

A Galaxy Fold átalakítja a mobilos tartalomgyártási és -fogyasztási szokásokat. Az összecsukott állapotban rögzített videók az előlapi kijelző kihajtása után azonnal nagyobb méretben is visszanézhetők. Az alkalmazás folytonosságnak köszönhetően a tartalmak zökkenőmentesen kerülnek át az előlapi kijelzőről a főképernyőre és vissza. A valóban hatékony multitasking érdekében többablakos módban valós időben, párhuzamosan futtatható akár három alkalmazás anélkül, hogy váltani kellene közöttük. A videószerkesztés mellett könnyedén kereshető inspiráció az interneten és az e-mailek vagy üzenetek sem maradnak megválaszolatlanul.

Aki aggódna a hajlítható kijelző miatt, az ne tegye, ugyanis a Samsung Galaxy Fold tulajdonosoknak 1 éves Extra Kijelző Védelmet biztosít Magyarországon a vállalat, azaz a vásárlástól számítva 1 éven belül kedvezményesen javítják a kijelzőjét. A hét minden napján, 24 órában elérhető terméktámogatást a +36-80-726-7864-es telefonszámon keresztül vehetik igénybe a Fold tulajdonosok.