Gőzerővel készül az 5G-s iPhone

A Qualcomm sok újdonságot hozott a napokban, és a Snapdragon 865 és 765 lapkák többek között azért is érdekesek, mert 5G-s lavinát hoznak a mobilpiacra. A Qualcomm szerint azonban még ennél fontosabb projektek is vannak. 

Az óriás elnöke, Cristiano Amon szerint a Qualcomm számára a top prioritást az 5G-képes iPhone fejlesztése élvezi, olyan gyorsan dolgoznak ezen, ahogyan csak tudnak. A Qualcomm és az Apple több éves megállapodást írt alá nemrég, ennek része, hogy mindennél gyorsabban piacra dobják az 5G-s iPhone-t.


Az Apple eddig Intel technológiára épített, azonban a Qualcomm megoldásai jobbnak bizonyultak. Ráadásul az amerikai szolgáltatók közül egyedül a Qualcomm tudja mindet kiszolgálni az antennamoduljaival, ami azért fontos, mert két kritikus szolgáltató pont az Apple legnagyobb piacát jelenti. A tippek szerint az 5G-s iPhone leghamarabb 2021-ben jelenhet meg.

Fotó: Tom’s Guide

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?