Free Guy: ha a videojáték az életed, ez a film neked szól

A Free Guy esetében az sem világos, hogy egy videojáték ihletésű film, vagy filmbe oltott videojáték? 

Jó, valójában egyértelműen eldönthető, de a Free Guy különlegessége az előzetes alapján mindenképpen az, hogy az összes mainstream videojátékot magába gyúrja. Aki tehát képben van olyan címekkel, mint a Fortinet, a Grand Theft Auto vagy éppen a Read Dead Redemption, és a mozit is csipázza, az biztos élvezni fogja a mozit. Amire szinte már az is garancia, hogy főszereplőnek jó érzékkel Ryan Reynolds lett kiválasztva aki egy NPC (nem játékos karakter) a filmben, banki alkalmazottként. A sztori Free City városában játszódik, és már az előzetesből is kiderül, hogy a település nem szokványos. Reynolds mellett még ott lesz Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudar, valamint Taika Waititi.


A sztori lényege, hogy Guy banki tisztviselőként egyszer csak rájön, ő bizony nem más, mint szimpla töltelékszereplő egy videojátékban. A cselekmény értelemszerűen innentől lesz bonyolult, hiszen kiderül, a játék fejlesztése nem folytatódik, így Guy megpróbálja a kezébe venni az irányítást. Az már az előzetesből is látható, hogy a megvalósítás teljesen hiteles, és rendkívül vicces, ahogy a szereplők valóban NPC-ként viselkednek. Innentől kezdve pedig nem is kérdés, hogy aki játékos lelkületű, de szereti a filmeket, ott kell, hogy legyen majd a moziban 2020. júliusának elején, amikor a Free Guy megjelenik.

Címkép: IGN

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?