Nanica Smitch: úgy másolják a Nintendo Switch-t, hogy a fal adja a másikat

A Nanica Smitch elsőre olyan, mint a Nintendo közkedvelt kézi konzolja, ám ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy valami nem stimmel. 

Kína több dologban is jó, és az egyik ilyen a pofátlan másolás, ami sokszor azt jelenti, hogy mindössze egy két betűt változtatnak meg a termékben. Így született az Addios, és a Recebok cipő, illetve vélhetően a Nanica Smitch nevű konzol, ami nem csupán a Nintendo Switch megjelenését másolja, hanem lenyúlja még a fizikai működését is. Ugyanúgy levehetőek az irányítószervek, melyek a megtévesztésig hasonlítanak a japán gyártó termékére. A dobozon látható ígéret szerint 800 beépített játék található az eszközön, ám valószínűleg ez csak amolyan beugrató duma, és közük nincs ahhoz a minőséghez, amit a Switch képvisel.


https://youtu.be/1LZPRhGkwsU

Akit a hardveres dolgok is érdekelnek, annak be kell érnie néhány egyszerűbb részlettel, mint például az 5,5 hüvelykes kijelző, RCA-kimenet, és a ROM-használati lehetőség. A gamepad részleg négy darab AAA elemmel, míg maga a konzol akkumulátorral működik. A Nanica Smitch ára körülbelül 50 dollár, vagy legalábbis Kolumbiában, ahol találkoztak vele, ennyi pénznek megfelelő helyi fizetőeszközért adják. Az eszköz csomagolása szépen illeszkedik a megtévesztő külsőhöz, és a biztonság kedvéért a dobozon még egy gyanúsan Marióra emlékeztető figura látható. Biztos ami biztos, a vevőknek kell valami, ami átveri a tudatukat.

Címkép: Techeblog 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?