Példa nélküli frissítést kapott a Macskák című film

Nem mindennapos dolog, hogy egy komoly mozifilmhez frissítést, sőt, javítást adnak ki. A Universal azonban éppen így tett a Macskák című filmmel. 

A Macskák múlt pénteken került először mozikba, azonban a mögött álló stúdió a héten első napi javítást tett közzé, ami alapvetően egy frissített kiadású filmet jelent.


Tom Hooper, a film rendezője versenyzett az idővel, hogy befejezzék a filmet, és úgy érezte, hogy nem kész formában ment a mozikba. Éppen ezért frissítést kért, a mozik pedig a Universal szervereiről tölthetik le az új filmet vagy kérhetnek merevlemezt. Sok mozi szerint ilyenre a megjelenés utáni napokban még nem volt példa.

A frissítés igazából a vizuális effekteken javít, mást nem ad a filmhez. Ezt a részt viszont a kritikusok eléggé lehúzták. A Macskák 100 millió dollárba került a marketingköltségeket leszámítva, és a nyitóhétvégéjén 2,6 milliót hozott.

Fotó: Hollywood Reporter

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?