Tényleg nem lesz grafénakku a Huawei P40 Próban

Az utóbbi hetekben sokszor hallhattuk, hogy a Huawei P40 Pro majd grafénakkumulátorral debütál jövő tavasszal. Miután a jelentések mindenhol körbementek, sok szakértő adott hangot a véleményének, vagyis, hogy a technológiát jelenlegi állapotában lehetetlenség piacra dobni. 

Igazuk volt: a Huawei francia Twitter-fiókja törölte a korábbi, kétes hitelességű bejegyzését, majd hivatalosan is közölték, hogy mindez csak egy pletyka, a technológia pedig igen messze van a gyakorlati megvalósítástól.


Iparági szakértők szerint leghamarabb 2021-ben jelenhet meg az első olyan okostelefon, amelybe grafénakkut építenek. Sokan várják már a varázslatos üzemidőt és töltési sebességet, nulla elhasználódással.

Az elmúlt csúcsmobilokat figyelembe véve ugyanakkor minden bizonnyal a Huawei P40 Pro is az egyik legjobb lesz üzemidő terén a piacon.

Fotó: T3

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?