Super Retro Champ: itt az újabb retró kézikonzol

A My Arcade a tavalyi CES-en mutatta be a Retro Champ retró kézikonzolt, ami 8-bites NES játékokat hozott, NES kazetták segítségével. Idén pedig itt a folytatás, a Super Retro Champ. A nevéből adódik, hogy ez már 16-bites Super Nintendo kazettákkal is boldogul, illetve kezeli a Sega Genesis kazettákat is. 

Az új modell idén jelenik meg, 110 dolláros vételáron. Ezért 7 hüvelykes kijelző és D-Pad jár, hátul pedig a szokásos gombok. Alapvetően kézben való használatra tervezték, de a szokásosnál kicsit nagyobb. Egy támasznak hála az asztalon is megáll, illetve van rajta HDMI port, ha valaki a tévére szeretné kötni egy vezeték nélküli gamepaddel. Két játékos is játszhat egyszerre.


A beépített akku 5 órát bír. Sajnos a többi hasonló termékkel ellentétben ehhez nem jár előretelepített játék, nincs SD-foglalat vagy tárhely, így vagy a régi kazettákat kell előszedni, vagy valahonnan szerezni párat.

Fotó: TechSpot

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?