Így néz ki egy nagyon menő Jawa számítógépház

Nem a Jawa motorkerékpárról van szó, hanem a Star Wars ismert figuráiról. Utini! 

Habár a világ most leginkább Mandalorian-lázban ég, és azon belül is a bébi-Yoda viszi a cukiságfaktort, nem szabad elfelejtkezni a klasszikus Star Wars figurákról sem, mint amilyen a Jawa brigád. Ha visszaemlékszünk rájuk, akkor tudjuk, hogy ezek a csuklyás lények egy hatalmas járművel közlekedtek, amiben számos droid lelte halálát, vagy kapott új funkciót. Nekik állít emléket Jason Hurst, akit korábbról már olyan dolgok miatt megismerhettünk, mint a fából készült Tie-fighter, vagy a fém Millenium Falcon. Ám a most bemutatott Sandcrawler PC-je különösen érdekes. Az alábbi videóban a gépház elkészültének szinte minden pillanatát láthatjuk.


https://youtu.be/jTOvAhYt7Cc

Habár a házon belül nem fogunk egyéb Star Wars dolgot találni, egy játékra kihegyezett gépet annál inkább. AMD Ryzen 9 3950x processzor, AORUS X570 I Pro alaplap, GeForce GTX1070 videokártya, 32 GB Corsair Vengeance LPX 2133MHZ RAM, EK Water Blocks hűtés, Noctua_at ventillátorok, valamint 1 TB SSD biztosítja az élményt. De a házat elnézve, a látvány akkor is rendben van, ha odabent egy i3 dolgozna GTX 660-nal, és 8 GB RAM-mal. Bár egy ilyen összeállítással már bajban lenne a játékokkal, de 1366×768-ban talán még megbirkózna velük, ha nem is a leginkább részletgazdag látvánnyal. Kivéve, ha a Red Dead Redemption 2 PC-s verzióját vesszük alapul, mert ott csúnyán elvérezne. De a Jawa ház akkor is nagyon tetszene.

Címkép: Technabob

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?