Bourbon Barrel PC: itt az alkoholisták ideális gépháza

A Bourbon Barrel PC kiváló lehet azoknak, akik nehezen szakadnak el az égetett szeszektől. 

A napokban már láttunk egy gépházat, amit a Star Wars ihletett, most pedig itt egy újabb csoda, ami valamivel tradicionálisabb értékek mentén készült. Ez pedig nem más, mint az alkohol, és azon belül is a bourbon whisky. A mű Josh Kroger nevéhez köthető, aki egyébként is elég ügyes kezű ember, ha moddingról van szó. Fontos információ, hogy a Bourbon Barrel PC megalkotásához, ténylegesen olyan hordót használt, amiben egykor az ismert amerikai whiskyt érleltek. Magát a folyamatot is szorgalmasan dokumentálta, így aki esetleg arra adná a fejét, hogy valami hasonlót készít, hasznos ötleteket meríthet Joshtól.


Ilyen egy igazi italos gépház, kép: Imgur

A hordót egy helyi étteremtől kapta, és első lépésként elemeire szedte, majd kiszárította. Ezt követően eltávolította a rozsdát a fém elemekről, majd a fa felületek csiszolása következett. Szüksége volt egy klasszikus házbelsőre is, ám szerencsére volt kéznél, még középiskolás korából. Szintén érdekessége a Bourbon Barrel PC projektnek, hogy még papírból kivágott és összeragasztott, mérethelyes dobozkákat is gyártott, melyek az egyes hardverelemek helyigényét jelképezték. Számtalan további lépésre volt még szükség ahhoz, hogy végül bekerüljön az alaplap, a Core i7 9700K processzor, valamint a GeForce RTX 2080Ti kártya. Így egy külalakjában egyedi, vízhűtéses gamer PC lett a folyamat vége, melynek teljes súlya körülbelül 30 kg.

Címkép: Imgur 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?