Ennyibe kerülnek majd a Samsung Galaxy S20 mobilok

Sok minden kiderült már a Samsung Galaxy S20 mobilokról, és most az európai árak is kiszivárogtak. Állítólag a Galaxy S20 5G vételára 900 és 1000 euró között alakul majd. 

A Galaxy S20+ 5G-s kiadása eközben 1050 vagy 1100 euróért lehet majd hazavihető, az abszolút csúcsot jelentő Galaxy S20 Ultra pedig 1300 euróba kerülhet. Elvileg lesznek sima 4G-s modellek is, valószínűleg kedvezőbb árazással. A hivatalos, végső árak pedig egyes szakértők szerint alacsonyabbak lehetnek egy kicsivel a kiszivárgott értékeknél.


A Galaxy S20-ak árai mellett Max Weinbach megtudta még a Galaxy Z Flip összehajtható mobil árát is (ez egyébként 6,7 hüvelykes kijelzős és 12 megapixeles fő kamerát hoz majd). Ez 1400 eurótól lesz majd vihető, de állítólag a megjelenésig az összegen még módosíthat a Samsung. Február 11-én minden kiderült, akkor mutatkozik be mind a négy új modell.

Fotó: Ben Geskin

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?