Több mint 120 új játékot kap idén a Google Stadia

2019 egyik legnagyobb kudarcaként tartják számon a tesztelők a Google Stadiát, amelyből sok funkció hiányzott és a teljesítménye is elmaradt attól, amire mindenki számított. Sok dolgot kell még rendbe tenni, mire rendes platformmá növi ki magát. 

Az egyik nagy gondot a játékok hiánya jelentette, egyszerűen nem volt elég sok. A Google idén ezt több mint 120 új címmel orvosolná. A következő 6 hónapra legalább 10 exkluzív címet ígértek, bár részleteket még nem említettek. Valószínűleg egy bizonyos időkeret lejárta után ezek az exkluzív címek más platformokon is megjelennek majd.


Jön majd továbbá a 4K-s játékok támogatása a böngészőben, a Google Assistant jobb integrációja az előbbi esetben és a kontroller vezeték nélküli használata PC-vel és Mac-kel. A Pixelek mellett pedig más androidos mobilok támogatása is megoldott lesz.

Fotó: Digital Trends

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?