Warcraft 3: Reforged, annyira rossz lett, hogy pénzvisszatérítés jár érte

A Warcraft 3: Reforged éktelen haragra gerjesztette a játékosokat, és a Blizzardnak egyszerűen nem volt más választása, mint visszaadni az árát. 

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy a Blizzard sorozata legendának tekinthető a videojátékok világában, így nem csoda, hogy a Warcraft 3: Reforged kiverte a biztosítékot. A terv az volt, hogy a játékosok kapnak egy újrakevert és több szempontból is felújított változatot, ám a kivitelezés olyan silányra sikeredett, hogy hamarabb nézi meg az ember a Budapest TV archívumából az összes KO Laci produkciót, minthogy az indítóikonra nyomjon újra. Habár a Blizzard az elején igyekezett csitítani a kedélyeket, egyszerűen akkora luftokat lőttek, öngólokat rúgtak, és homályokat dobtak a Warcraft 3: Reforged kapcsán, hogy nem volt hova hátrálniuk tovább. Éppen ezért úgy döntöttek, minden elégedetlen vásárlónak visszaadják a játékra fordított pénzét, függetlenül attól, hogy mennyit játszott.


Kép: Playwarcraft3

Ez azért fontos, mert a visszatérítés általában viszonylag csekély játékidőig jár, most azonban ilyenről szó sincs. Ez nem más, mint a beismerése annak, hogy nagyon el lettek szúrva a dolgok, amit egyébként a 0,5-ös Metacritic értékelés is alátámaszt. Bár lehet, hogy azóta még lejjebb ment. Mindenesetre a kiadó közleményben reagált, bár elég fura dolgokat írnak benne. Blizzard DNS-t, hosszútávú terveket, és közösséget emlegetnek, pedig utóbbi most nem más, mint kiegyenesített kaszákkal és gyújtogatásra alkalmas fáklyákkal felfegyverzett felhasználók tömegei. Ide pedig könnyen előfordulhat, hogy nem elegendő szép szavakat mondani, és javításokat ígérni. Meglátjuk, mi lesz, de a Blizzard most eléggé elrúgta a pöttyöst, holott már a mobilos Diablónál is látszott, ezt a vonalat nem kellene erőltetni.

Címkép: Metro

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?