Igazán olcsó lett az új, eldobható powerbank

Mostanában a legtöbb gyártó minél nagyobb powerbank piacra dobásán dolgozik, lehetőleg beépített kábelekkel, 20 000 mAh fölötti kapacitással. Itt van azonban a Quick-E, amely teljesen már utat jár. 

Egy kicsi, 6 milliméteres akkucsomagról van szó, ami csak 2000 mAh-s, és egyszer használatos. Amint használtuk, le lehet majd adni a postán, költség nélkül. A gyártó USB-C-s és Lightning csatlakozós verziót, és ultrabookokhoz való, 12 000 mAh-s változatot is fejleszt.


A Quick-E azokra az utazókra hajt, akik elfelejtettek töltőt vagy powerbanket magukkal vinni. Az üzletek ezt gyakran magas árakkal használják ki, de a Quick-E olcsón, 2,49 dollárért gyújtana segítséget. Negatívum, hogy a teljes kapacitás eléréséhez fiók is kell majd, a gyártó reklámokat is használna ehhez, és aki nem adja le 7 napon belül az akkut, annak további díjakat számolnának fel.

Fotó: Quick-E

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?