Gyenge lett hangszóróban a Xiaomi Mi Note 10 Pro

A Xiaomi Mi Note 10 és Mi Note 10 Pro mostanában igen felkapottak, hiszen jó kamerákat kínálnak (bár a szakértők többsége szerint a 100+ megapixeles vonal rossz útnak számít a kis képpontok és lassú mentés, nagy méret miatt). A készülékek köztudottan gyenge pontja a Snapdragon 730G lapka, aminek a mindennapos feladatokkal is meggyűlik néha a baja, a fotózással pedig főleg lehetnek gondok. 

A DxOMark szerint azonban más téren is akadnak hiányosságok. Letesztelték például audiofronton a Mi Note 10 Prót, és nem ájultak el attól, amit tapasztaltak. 54 pontot adtak a készüléknek, amivel a lista alsó részére került. Az Xperia 1-et, a Black Shark 2 Prót és a Honor 20 Prót épphogy megelőzte. A szakértők szerint alacsony hangerőn túl halk, magas hangerőn pedig torzít, a basszus pedig hiányzik.


Lejátszás terén 50 pontot kapott, ezt egyedül az Xperia 1 múlta alul. A felvételek terén 66 pontot szerzett, ilyen téren a Mate 30 Próval van egy kategóriában (ami ilyen téren szintén nem sikerült annyira jól).

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?