Elkeserítő, hogy mennyire nem bírja a strapát az új Motorola Razr

A Motorola sokak ízlését eltalálta a kagylóformában összehajtható Razr okostelefonjával, emiatt aztán sokan kíváncsiak arra, hogy az eszköz mennyire strapabíró. A CNET gépi tesztjén a FoldBot nevű robot hajtogatta a készüléket, és a terv az volt, hogy 100 000 hajtogatásig mennek, kevesebbig, mint a Galaxy Fold (120 000-es) tesztjénél. 

A Razr azonban nem bírta ki a 12 órás élő streamet, mert már 27 000-nél bedobta a törölközőt. A Motorola azóta állást foglalt az ügyben, és megmutatta a saját hajtogatós robotját, ami nem csak részben, hanem teljes egészében kinyitja és becsukja az eszközt.


A Motorola szerint a FoldBotot egyszerűen nem ehhez a készülékhez tervezték, így nem megfelelő stresszhatások érték a zsanért a teszt során. A gond a Motorola szerint az, hogy a FoldBot nem nyitotta ki és zárta össze teljesen a zsanért, pedig azt ilyen működésre tervezték. És így a teszt is pontatlan. Ezt persze nehéz lesz elmagyarázni annak, akinek a napi használat során megy tönkre a kezében az 1500 dolláros eszköz.

Fotó: CNET

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?