Coffee Talk: ha mindig is kávét akartál adni a vámpíroknak

A Coffee Talk egy olyan játék, amiben vámpíroknak és elfeknek adhatunk kávét, némi Rómeó és Júlia beütéssel. 

Mindenkinek szüksége van olykor egy kis kikapcsolódásra, és aki ezt játékkal oldja meg, annak egész jó lehet a Coffee Talk, amiben a kávéfőzés rituáléja egyesül a fantasztikummal. Amennyiben belevetjük magunkat a kalandokba, úgy egy kávézó üzemeltetőjeként kell kiszolgálnunk a vendégeinket, és beszélgetni velük. Rengeteg furcsa, misztikus, vagy éppen romantikus történet ismerőivé válhatunk így, az alternatív Seattle-ben. A betérők között nem csupán emberek, hanem vámpírok, elfek, vérfarkasok, hableányok, és egyéb mitikus lények is lesznek.


Éjfélkor nyitó kávézónkban első teendőnk mindig az Evening Whisperer című helyi lap átböngészése, ám azt sosem tudhatjuk, mi vár ránk, amikor nyílik az ajtó, és belép egy vendég. Így többek között találkozhatunk ork játékfejlesztővel, az apja zsarnokoskodásától szenvedő énekessel, vagy éppen elf és szukkubusz szerelmespárral, akiknek a szülei nem fogadják el a kapcsolatot. Sőt, egy kormányzati ügynökkel is összefuthatunk, akinek az idegenek a mániája. Maga a játékmenet nem túl bonyolult, megérkezik a vendég, rendel, elkészítjük, amit kért, majd csendben fülelünk, hogy milyen történetet mesél nekünk. Tehát leginkább azok számára lehet érdekes, akik nem a pörgést keresik egy játékban, hanem a történetmesélés, az egyes szereplők sorsa, illetve a nyugtató zene szórakoztat igazán. A Coffee Talk PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve Switch-en érhető el.

Címkép: Coffee Talk

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?