Vissza a jövőbe: ilyen lenne a legismertebb szuperhősökkel

A Vissza a jövőbe negyedik része talán sosem jön el, de láthatjuk, milyen lenne a mai legnépszerűbb színészekkel. 

Robert Zemeckis már kijelentette többször, hogy nem igazán tervezi a Vissza a jövőbe sorozat folytatását, ami valahol talán jó is, hiszen a trilógia így teljes, ahogy van. Köszönhetően a deepfake technológiának és a gépi tanulásnak, most megnézhetjük, hogy a leginkább Pókemberként ismert Tom Holland és a Vasembert alakító Robert Downey Jr. miként festene a filmben. Természetesen Holland lett Marty, míg Robert Downey Jr. a Doki. Hozzá kell tenni, így még igazából hasonlítanak is az eredeti szereplőkhöz, de a betűk helyett beszéljenek inkább a mozgóképek.


Amit pedig a Vissza a jövőbe című filmről tudni kell, hogy 1985-ben a legnagyobb költségvetésű alkotás volt, így szinte nem is volt kérdés, hogy jön a második és harmadik rész. Igaz, a folytatások valamivel szerényebb bevételt hoztak, mégis mind a három rész bevonult a mozis történelembe.

A filmek vizuális effektjeit az Industrial Light and Magic (ILM) készítette, amit 1975-ben George Lucas alapított, mint a Lucasfilm egyik divízióját. Az első rész a megjelenésének évében a legsikeresebb film lett, számos díjat elnyert, de a forgatás kezdetekor azért voltak érdekességek. Leginkább az, hogy Michale J. Foxot szerződés kötötte egy sorozathoz, így az első néhány hétben nem vele dolgoztak, de aztán végül csak megérkezett a filmbe. Mindannyiunk őszinte örömére.

Címkép: 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?