Leszerepelt az LG csúcsmobilja a DxOMark tesztjén

Az LG bár manapság már nem számít komoly névnek az okostelefon-piacon, az audio terén általában a legjobbak közé sorolták az utóbbi években. Éppen ezért döbbenetes meglepetés, hogy a tavalyi G8 ThinQ csúcsmobil csúnyán leszerepelt a DxOMark audiotesztjén

A készülék összesítésben 52 pontot szerzett, ezzel a Black Shark 2 Pro és a Sony Xperia 1 mögött a harmadik legrosszabb eszköz, amit a csapat eddig letesztelt. A lejátszás kategóriában 52 pontot kapott a készülék, ami csak egy ponttal jobb, mint a Honor 20 Prónál. A DxOMark szerint a G8 ThinQ basszusban és hangerőben is gyenge, pedig a Boombox hangrendszer elvileg pont ezekben jeleskedik.


Szintén sokkoló volt, hogy a felvétel kategóriában is 52 pontot szerzett csak a G8 ThinQ, pedig a rajongók szerint az androidos mezőny legjobb mikrofonjaival dolgozik az LG. A DxOMark szerint mégis ez a második legrosszabb készülék a listán. A teszteredmények nem igazán vannak összhangban a felhasználói visszajelzésekkel, illetve a DxOMark a fülhallgatós audioélményre nem tért ki.

Fotó: Trusted Reviews

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?