Megkapta a magáét az idegbeteg YouTuber

Még mielőtt valaki azt gondolná, nem YouTuber verés történt, hanem annál valami sokkal elegánsabb dolog. 

Abba most ne is menjünk bele, hogy maga a YouTuber élet jár-e tényleges művészi értékkel vagy sem, hanem maradjunk a tárgynál. Jelesül Kurt „Kurt0411” Fenech-nél, aki finoman szólva nem viselkedett illő módon egy Fifa meccsen, még tavaly. Ahogy a lenti Twitter bejegyzésből is látható, a fiatalembernél rendesen elszakadt a cérna, és a legdurvább szavakkal illetett mindenkit, akinek bármi köze is van a Fifa 20-hoz és a fejlesztőként funkcionáló Electronic Arts-hoz. Kurt lelkiállapotáról már az is sokat elárul, hogy a trágárkodáson kívül milyen reakciókkal próbálta még kifejezni felindultságát, a cél nélküli fújtatást és a köpködést is beleértve.


Mivel Kurt folyamatosan pocskondiázta az EA-t, és az alkalmazottait, a cég egy idő után úgy döntött, profi játékos ide, ismert YouTuber oda, elég volt, és szépen kitiltotta az összes online felületéről, ahol játszani lehet másokkal. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, mivel a szemmel láthatóan viselkedési zavarokkal küzdő fiatal ekkor gőzölt csak be igazán, és esett neki mindenkinek, aki csak az EA-hez köthető.

Az Electronic Arts hivatalos közleményben tudatta, hogy az effajta viselkedés számukra teljes mértékben elfogadhatatlan, így a közösség érdekében eltávolítják a felhasználót az online térből. A dologban azonban a legrosszabb, hogy a YouTuber követői széles felháborodásukban számos alkalmazott fiókját törték fel, hogy onnan bocsánatkérő üzeneteket tegyenek közzé. De sajnos ez van, ahol bárki lehet híres csak azért, mert van napi 20 perce sületlenségeket beszélni a videomegosztón. Talán egyszer majd elmúlik.

Címkép, mely csak illisztráció: Pixabay Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?