Alávágott a konkurenciának a vezeték nélküli Honor Magic Earbuds

A Honor is belépett a teljesen vezeték nélküli fülhallgatók világába, amikor bemutatta a Magic Earbudsot. Ez ráadásul nem a Huawei Freebuds átdolgozott verziója, hanem egy teljesen új termék. 

Bluetooth 5.0-n keresztül működik, támogatja az A2DP 1.3-at, a HFP 1.6-ot és az AVRCP 1.5-öt. Az akkuk 37 mAh kapacitásúak, a fülhallgatók 5,4 grammosak, a töltők 51 grammos és 410 mAh-s. Mindez 3/3,5 óra használati időt tesz lehetővé, a tokkal ez összesen 13 órára nő 1,5 idős töltésekkel. A tok USB-C keresztül tölthető fel.


Mindkét fülhallgató három mikrofont kapott a zajszűrés érdekében, ami egyébként nem aktív típusú. Az okosfunkciók között akad instant párosítás és automatikus lejátszás, leállítás, de ezek csak EMUI 10-alapú mobilokkal működnek. Az érintős vezérlés viszont minddel megy. Áprilistól, 129 euróért lesz vihető a Magic Earbuds, ami árban így kedvezőbb, mint az Apple AirPods Pro és a Samsung Galaxy Buds Plus.

Fotó: Gizchina

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?