Luna Mini 2-t osztogat a Foreo nőnap alkalmából

A Svéd beauty tech márka legnépszerűbb termékéhez most szinte ingyen lehet hozzájutni – egy kép rövid poszttal és a megadott hashtagekkel, valamint egy jelentkezési lap kitöltése után már indul is a postás!

A Foreo kampányának célja, hogy a nők világszerte megválaszolják ezt a kérdést: Ha a világot egy szebb hellyé varázsolhatnád, megtennéd? És hogy mivel is tehetik szebbé a világot pontosan? Egy kedves üzenettel, amiben elmondják egy számukra inspiráló nőnek, hogy miért gondolnak rá így. Az pedig csak hab a tortán, hogy ezután egy Luna Mini 2-t is kapnak, hogy ezzel is megajándékozhassák őt.


A Foreo nőnap alkamából keresi az inspiráló hölgyeket

A Foreo nőnap alkalmából megrendezett kampányában Magyarország is részt vesz, szóval lássuk, hogy pontosan mi a feladat:

A kampány menete:

A 2020 március 1-től 8-ig tartó kampányban nincs más dolga a résztvevőknek, mint kiválasztani egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életére és egy rövid történetben mesélni róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráció forrása egy LUNA mini 2 arctisztítót kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen!

A részvétel feltételei:

Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről, akire felnézel és meg szeretnéd ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad. A kampányban való részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot  hiánytalanul (angolul). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg, miért rá esett a választásod! A FOREO készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen. A világot egyszerű tettekkel tehetjük szebbé!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?