Érkezik a Lego Mario, és nagyon menő lesz!

Kedvenc vízvezeték szerelő emberünk ismét kiszabadult virtuális világából és ezúttal Lego Mario formában láthatjuk újra. 

Úgy látszik, ezen a héten nagyon pörög a piros sapkás ugribugri emberke, hiszen míg néhány napja FPS-játékként mutatkozott be, ezúttal Lego Mario csomagban találkozhatunk vele. A Nintendo és a Lego együttműködésének keretein belül az ismerős figurák, hangok, és környezetei elemek ezúttal legóként érhetőek el. Ami leginkább azért nagyon érdekes, mert azt gondolnánk a Mario lényege pontosan az, hogy digitális formájában irányítva juttatjuk el őt minden pálya végére. Ám, ahogy az alábbi videóban is látható, vannak még lehetőségek a brandben.


A Lego Mario csomagban benne vannak természetesen az ellenfelek is, melyeket a játékhoz hasonlatosan, rájuk ugorva semlegesíthetünk. Maga Mario kapott néhány ledes kijelzőt, így tudja a szemét mozgatni, kijelezni az érmék számát, visszaszámolni, sőt, meghalni is. Azt viszont sajnos még nem tudni, hogy az egyébként rendkívül szimpatikus szett mikor kerül a boltokba és mennyiért, de kíváncsian várjuk az információkat. A tematikus csomagok egyébként is nagyon népszerűek a legók kínálatában, hiszen láthattunk már Star Wars, Harry Potter, Marvel, DC, Jóbarátok, Szellemirtók, de még Vissza a jövőbe témájúakat is. Arra azonban eddig nem nagyon volt példa, hogy legóként próbálja meg bármelyik is megidézni a videojátékos hangulatot.

Címkép: The Verge 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?