Érintőpad is van a Logitech iPadekhez készült billentyűzetén

Az Apple látványos, lebegő Magic Keyboard billentyűzete kizárólag a 2018 és 2020 közötti iPad Pro modelleket támogatja, ráadásul igen sokba kerül, mérettől függően 350 dollár is lehet. Szerencsére létezik érintőpados iPad-billentyűzet olcsóbban is. 

A Logitech Combo Touch megoldása például az iPad 10.2, az iPad Air (2019) és az iPad Pro 10.5 (2017) modelleket támogatja, és csak 150 dollárba kerül, tehát jóval olcsóbb, mint az Apple megoldása.


Itt a gombok ollós mechanizmussal, 1 milliméteres leütési távolsággal működnek, van háttérvilágítás és gyorsgombok is. A többujjas gesztusok támogatottak, töltésre nincs szükség, és az Apple Pencilnek vagy Logitech Crayonnak is van hely. Itt viszont csak 20 vagy 60 fokos állás választható, és USB-C port sincs külön. Az újabb modellekhez érintőpad nélküli billentyűzetet mutatott a gyártó.

Fotó: Logitech

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?