550 dollárért is lesz 4K-s laptop

A Chuwi nevéről az olcsó laptopok és mostanában a közösségi finanszírozási kampányok juthatnak eszünkbe. A gyártó legfrissebb újdonsága az AeroBook Pro 15.6.

Ez is fent van az Indiegogón, és már 550 dollárért foglalható belőle. Pedig ez egy 4K-s kijelzővel rendelkező laptop, ami alapvetően a Microsoft Surface Laptop 3 alternatívája szeretne lenni.


Ilyen áron persze kompromisszumokra is kell számítani, nem csak 4K-s panelre. Ennyiért csak az 5 éves Intel Core i5-6287U jár, és a drágább modellbe is csak Core i7-6567U kerülhetett. 2-magos, 4-szálas, 28 wattos chipek ezek, Iris Graphics 550 iGPU-val. A prodiktív feladatokkal és 4K-s felbontással azért ezek is bőven boldogulnak, ráadásul alapból jár 8 GB RAM és 256 GB-os SSD, ezekre rádupláz a drágább, 849 dolláros modell. A gyártás májusban kezdődik, a szállítások júniusban.

Fotó: Chuwi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?