Nagy királyság: Egy csomó háztartási géppel támogatja az Euronics a magyar orvosokat és ápolókat

Közel 100, a vírus ellen küzdő magyar egészségügyi intézményhez érkeznek meg a napokban az Euronics jótékonysági programjában felajánlott nagy háztartási gépek és Dyras termékek

Az Euronics műszaki áruházlánc a közelmúltban egy csomó nagy- és kis háztartási gépet ajánlott fel a frontvonalban dolgozó orvosok, ápolók és egészségügyi intézmények számára, több, mint 25 millió forint értékben. Hogy minden a lehető legjobb helyre kerüljön, a cég egy pályázatot indított, amelyre rengeteg beadvány érkezett.


A legtöbb pályázat kórházaktól, illetve mentőállomásoktól érkezett, emellett sok idősotthon és szociális ellátással foglalkozó intézmény is jelentkezett. A pályázatok jelentős része Pest megyéből és Budapestről származott, azonban a megyeszékhelyek mindegyikéből jöttek igénylések.

Tudatos döntés

A jelentkezők belátással jelölték meg szükségleteiket, épp ezért több esetben a szervezetenként igényelhető két háztartási nagygép helyett csak egyet kértek, így a támogatni tervezett 75 intézmény helyett összesen 97 szervezetnek juttat el a mindennapi munkához nélkülözhetetlen háztartási gépeket az Euronics. A pályázatok elbírálását a műszaki áruházlánc igazgatósága végezte. A döntés során figyelembe vették, hogy a járvány kezelésében kiemelt fontossággal bíró osztályokhoz jussanak a készülékek, illetve, hogy a leginkább hiányt szenvedő intézmények kapjanak alapvető segítséget.

A 97 nyertes pályázóhoz április 23-tól kezdődően érkeznek a gépek, melyek beszerzésében segítségünkre voltak beszállítói partnereink közül az Electrolux, a Gorenje és a Whirlpool. A szállítást a Royal-Futár Hungária vállalta, díjmentesen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?