A Galaxy A21s és A 41 Infinity-O határtalan kijelzővel, hosszú üzemidővel előbbi pedig négyes kameracsomaggal érkezik, ráadásul a Samsung szerint elérhető áron. 

A Galaxy A21s a gigacég 6,5 colos HD+ Infinity-O határtalan kijelzőjével érkezik, ráadásul a 20:9-es képarány mellett a Dolby Atmos hangzás is elérhető. Az A21s modellek 3D Glossy és Hologram effektekkel vibráló színeket biztosítanak. Aki a fotókat szereti, annak érdemes tudni, hogy a gyártó a négyes  kamerájával és intelligens fotós megoldásaival igyekszik kiszolgálni az igényeket. A 48 megapixeles főkamera és a 8 megapixeles ultraszéles-látószögű kamera mellett 2 megapixeles Makro található a 2 megapixeles Mélységérzékelővel az Élőfókusz mód az embereket, állatokat, vagy éppen ételeket kiemelő effektekkel segít a legfontosabb részletre koncentrálni.

Kép: Samsung

Azt már említeni sem kell, hogy természetesen az elkészített fotókat mindenféle utólagos beavatkozással tudjuk testre szabni. A Galaxy A21s akkumulátorára sem lehet panasz, mivel az 5000 mAh kapacitású egység kellő delejt jelent, és ha lemerül a 15W gyorstöltéssel hamar újra erőre kap. A nem túl nagy 32 GB belső tárhely 512 GB-ig bővíthető.

Kép: Samsung

A kényelmesebb használat érdekében a One UI Core felhasználói felületén elérhető az egykezes használat és a sötét mód is. Fontos beszélni a biztonságról is, amit a Galaxy A21s esetében arcfelismerés és ujjlenyomat-olvasó biztosít. Elég a készüléket az arc elé tartani és a képernyőzár feloldódik. Az eszköz idehaza június 19-től lesz elérhető 77.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Samsung A41

A Galaxy A41 6,1 colos Super AMOLED Infinity-U kijelzővel rendelkezik, ami alatt többek között ott lapul a 3500 mAh kapacitású akkumulátor. Ami ha lemerül a 15 W gyorstöltéssel egész gyorsan teljes töltöttségre táplálható.

Kép: Samsung

A Galaxy A41 hátlapján három kamera található, melyek közül a főegység 48 megapixeles, míg a mélységérzékelő 5, az ultraszéles pedig 8 megapixeles.  A 25 megapixeles előlapi kamera Élőfókusz módja azoknak jöhet jól, akik megszállott rabjai a szelfiknek, vagy a videohívásoknak.

Kép: Samsung

Ami a külalakot illeti, a lekerekített sarkok jellemzik, illetve a készülék hátulján fény hatására változó, prizmaszerű mintázatnak köszönhetően egészen egyedi tud lenni. . Az A41 Fekete Fénytörés, Fehér Fénytörés és Kék Fénytörés színekben lesz elérhető. A Galaxy A41 Magyarországon 2020. május 22-től érhető el 104.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Kép: Samsung

Ami a számokat illeti, a kijelző felbontása 1080×2400, és a nyolcmagos processzor (Dual 2,0 GHz + Hexa 1,7 GHz) mellett 4 GB RAM-ot és 64 GB háttértárat találunk, illetve a biztonságról a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik.

Címkép: Samsung