Meglepően olcsó lesz az új Honor Vision X1 tévé

A 4K felbontású Honor Vision X1 kapott néhány extra szolgáltatást is.

A mobiljairól ismertté vált Honor tavaly ledobta a bombát azzal, hogy bemutatta első televízióját. A cég a jelek szerint komoly fantáziát lát ebben a termékcsaládban, hiszen most bemutattak egy új szériát, amely ráadásul bomba áron kerül a boltokba.
A Honor Vision X1 4K felbontást kínál HDR támogatással, és rendelkezik jó pár érdekes képjavító szolgáltatással. Ilyen például a felbontás felskálázás, amely képes az alacsonyabb részletességű tartalmak feljavítására.


Négy darab 10 wattos hangsugárzóval látták el, és került bele két mélynyomó is, amelynek köszönhetően az átlagos tévéknél jobb megszólalást produkál. Négymagos processzorral és dedikált videochippel szerelték fel, és okostévé rendszeréhez egyszerre két telefon csatlakoztatható, ami azt jelenti, hogy egy időben akár ketten is játszhatnak a televízióra telepített játékokkal.
Az egészben pedig a legjobb az ár: A Honor Vision X1 65 inches verziója 3300 kínai jüanos (kb. 150 000 forint) áron kerül majd a boltokba, az 55 inches változatért 2300 jüant (kb. 100 000 forint) kérnek el. Okés, ennél biztos némileg drágább lesz, amíg ideér (ha ideér), de hát ez bárhogy nézzük, nagyon alacsony összeg egy ilyen tudású készülékért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?