iPhone 12: így nézne ki az összehajtható verzió

Az iPhone 12 összehajtható kivitele elsőre olyan, mint egy drága cigarettatárca. 

Az iPhone 12 számos információja napvilágot látott már, így tudunk a 6,1 és 6,7 hüvelykes kijelzőről, illetve arról, hogy a 120 Hz-es frissítés 60-ra redukálható, hogy tovább bírja delejjel az akkumulátor. Viszont arról fogalmunk sincs, milyen lenne az összehajtható modell, de hála a digitális technológiának már ez sem kérdés többé.


Hozzá kell tenni azonban, hogy a videón látható koncepció összecsukva kicsit olyan bazárinak tűnik, mintha egy gyerekjátéknak szánt kínai cigarettatárca lenne. És valljuk be, ezzel a kinézettel és megoldással még az iPhone 12 is elég bazárinak tűnik.

Ami pedig a tényleges információkat illeti, eltekintve az összehajtható álomképtől, a 4.400 mAh-s akkumulátor, ami a 6,7 hüvelykes modellt hajtja, valamint a LiDAR szkenner, ami a Pro modell sajátja. Persze nem szabad elfelejteni, hogy semmi sincs megerősítve, tehát igazából találgatás szintjén vagyunk. Ugyanakkor elég sűrűn találkoztunk már azzal, hogy ami csupán pletykaként indult, arról kiderült, hogy teljesen helytálló információ.

Címkép: HiConsumption

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?