Jönnek a Honor háztartási eszközök!

Porszívót, lapát nélküli ventilátort és elektromos fogkefét is bemutatott a Honor háztartási eszközei között. 

Egyre élesedi a verseny a háztartási gép piacon is, az eddig ugyanis főként telefonjairól, viselhető eszközeiről ismert Honor ugyanis bemutatott néhány új, ebbe a csoportba tartozó terméket.


Ezek közül az egyik legérdekesebb a vezeték nélküli, Clea nevű porszívó, amely külsejében a Dyson porszívókat idézi. A nagy teljesítményű, különféle antibakteriális funkciókkal megtámogatott, kéziporszívóként is használható modellt 1300 jüanos, azaz kb. 60 000 forintos áron dobják majd piacra, elsőként Kínában.

Úgy látszik egyébként, hogy a már említett Dyson megihlette a Honor döntéshozóit, hiszen az angol cég ikonikus hűtő-fűtő toronyventilátorához hasonló termékkel is színre lépnek. Ez a modell tehát amellett, hogy a levegő felfrissítésére is képes, módot ad a levegő hőmérsékletének megváltoztatására is. Ennek az ára 999 jüan, azaz nagyjából 45 000 forint lesz.

De persze mire ideér még bőven változhat az ára, ám ettől függetlenül ez az összeg kiindulási alapnak bőven jó lehet. Emellett említésre méltó még a cég új elektromos fogkeféje, amely ultrahangos rezegtetést alkalmaz. Ez olcsó lesz, hiszen 109 jüant, tehát kb. 4500 forintot kell majd érte leperkálni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?