Ennél jobb söralátét eddig nem nagyon létezett

A söralátét szerves részét képezi az életünknek, legalábbis abban az esetben, ha élünk eme nedű fogyasztásával, és hajlandóak vagyunk érte vendéglátóhelyeken pénzt adni. 

Elég sok kreatív érdekességbe futhatunk, ha túrjuk a netet, és valóban olyan kézműves dolgokat találhatunk, melyek előtt megemeljük a kalapunkat. Azonban a kissé kocka beállítottságú ember szíve mindenképpen megdobban, ha olyat lát, ami közel áll fő érdeklődési köréhez. Márpedig ez a söralátét, amit Szvetelina Mihajlova készített, pontosan ilyen. A magát PXLprincessként is emlegető alkotó ezúttal úgy döntött, a 3,5 hüvelykes flopilemezt veszi alapul, és mint látható, a végtermék igazán szép lett.


Kép: Etsy

Azt persze aláírjuk, hogy a termékről készített képeken nem feltétlen söralátét minőségükben láthatjuk a portékát, de az vesse ránk az első követ, aki még sosem gondolt valami másra, mint ami egy fotón van. Az alátét egyébként 5 mm vastag, és 9×9 centiméter területű, és igen, kávéscsészéhez is jó, de miért használnánk ahhoz? Érdemes megnézni a művésznő kollekcióját, mert más érdekességek is fellelhetőek rajta, mint például a virágcserépben lévő Super Mario figurák, vagy a pixel Pikachu. Ami pedig a 3,5 hüvelykes flopit illeti, eltérő tárolási kapacitású változatai voltak, így akadt KB-os, 1,44 MB-os (ez volt talán a leggyakoribb, valamint 2,88 MB-os kivitel is. Érdekes visszagondolni azokra az időkre, amikor egy Windows telepítés tucatnyi ilyen flopiról történt, de ez meg már egy egészen más történet.

Címkép: Etsy 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?