Mesterséges intelligenciával teszi hatékonyabbá az üzleti laptopjait a Dell

A Dell Optimizer egy mesterséges intelligenciára építő szolgáltatás, amely az Intel Adaptix technológiáját is hasznosítva megtanulja, hogy mit vár el a PC-től a felhasználó. 

A rendszer a használati szokások és a fizikai jelenlét alapján tudja módosítani a beállításokat és a háttérbeli folyamatokat, az ExpressResponse a gyakran használt szoftverekre is hatással van. Az Intelligent Audio eközben magától finomhangolja a rendszer hangzását, ügyel a csendes szobákra, hangos irodákra, az ötlet az, hogy a lehető legtisztább legyen a hangzás egy konferenciabeszélgetés során.


Az Express Sign-In eközben egyszerűsíti a bejelentkezéseket a Windows Hello vagy az IR-alapú hitelesítéssel, és közelségérzékelőt is használ a felhasználó érzékeléséhez. Vagyis a PC egyből zárolja magát, ha nem ül előtte senki.

Az ExpressCharge eközben megtanulja a használati szokásokat, és ezek alapján takarékoskodik az üzemidővel és az akkuval a következő, várható töltésig. Az Optimizer technológia a Latitude szériás üzlet laptopokon teszi majd a dolgát.

Fotó: Dell

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?