LG OLED CX: a játékosokat célozza a 48 hüvelykes újdonság

Az LG OLED CX sorozat,  harmadik generációs α (Alpha) 9 mesterségesintelligencia-processzorával vélhetően gyorsan elhódíthatja a játékosok szívét. 

Az LG OLED CX sorozat egyik idei újdonsága a 48 hüvelykes modell, mely új kijelző méretet képvisel a korábban 55 hüvelyktől induló OLED portfólióban. Az OLED technológiának köszönhetően a fekete valóban fekete, és színek terén sem kell kompromisszumokat kötni, nem is beszélve a kontrasztarányról. A 48 hüvelykes méretet leginkább a játékosok tudják értékelni, hiszen így nem kell távolabb ülniük, hogy belássák az egész teret. A megfelelő játékmenet érdekében az LG OLED CX Nvidia G-SYNC támogatással érkezik, amit 1 milliszekundumos válaszidő, 120 Hz-es képfrisstési ráta, alacsony bemeneti késleltetés, valamint négy darab HDMI 2.1 bemenet jellemez.


Kép: NotebookCheck

Az LG nemrégiben a HDR Gaming Interest Grouphoz (HGiG) is csatlakozott, melynek célja, hogy a saját fejlesztéseik nyomán irányelveket adnak meg a játékkészítőknek, ezzel hozzájárulva a HDR játékélmény fejlesztéséhez. Az LG OLED CX modellek ezért már HGiG profillal rendelkezve kínálják a HDR-t.

Szobára szabott képi és hangzásvilág

Az tévé szenzorai képesek felmérni a szoba méreteit és akusztikai adottságait, ami alapján a mesterséges intelligencia végzi el az akusztikus hangolást. A beépített Dolby Atmos technológia így a térnek megfelelő hangzást képes megszólaltatni, 40W teljesítménnyel. A készülék továbbá a Dolby Vision IQ technológiával a helyiség fényviszonyaihoz optimalizálja a képernyő beállításait és fényerejét, tehát ezzel nem a felhasználónak kell bajlódnia. Az OLED CX szériájába épített harmadik generációs α9 AI-processzor mélytanulási algoritmust használ, amely azonosítja a képernyőn megjelenő tartalom típusát, majd annak megfelelően javítja fel a kép- és hangminőséget. A televízió a mesterséges intelligencia segítségével képes az eredetileg 4K-nál alacsonyabb felbontású felvételeket felskálázni valódi 4K minőségűre.

Arról, hogy mikor lesz elérhető, és mennyiért, még nincs információ.

Címkép: LG 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?