Android 11: néhány Pixel tulajdonos már megkapta a bétát

Akad néhány olyan Pixel birtokló felhasználó, akinél már az Android 11 bétája dolgozik. 

Tekintve, hogy a Pixel a Google saját telefonja, talán nem meglepő, hogy erre az eszközre érkezett az Android 11 béta, bár még így sem tömegesen. Minderről Mishaal Rahman tweetjéből értesülhettünk, aki közölte két Pixel 4 XL felhasználó kapta meg a frissítést. Ennek köszönhetően néhány plusz információ is érkezett, mint például az ikonok átszabott kinézete, vagy éppen az alapképernyőn látható, automatikusan generált alkalmazás ajánlások.


Rahman egyébként néhány képet is közzétett az újdonságokról, így mi is hamarabb tudhatunk részleteket, mint ahogy a Google hivatalosan is bejelenti. Eredetileg ezt június 3-ra tervezték, de végül a halasztás mellett döntöttek. Ennek oka az a brutális rendőri intézkedés, melynek során George Floyd életét vesztette, és lassan az egész országban elharapózik az agresszív antirasszista hangulat. A Google ennek kapcsán azt mondta, nem most van itt az ünneplés ideje.

Címkép: 9to5Google

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?