Visszatértek hazánkba a Huawei notebookok!

A MateBook 13 és MateBook D 15 típusjelzésű laptopokkal kísérli meg a magyar piac meghódítását a vállalat.

A USA vs. Kína kereskedelmi háború során a Huawei szenvedte el az egyik legsúlyosabb veszteségeket. A vállalat tavaly többek között arra kényszerült, hogy elhagyja azt a notebook piacot, amelyre épp csak belépett, de most változott a szél.
A magyar képviselet bejelentette, hogy júniustól hazánkban is elérhetők lesznek a MateBook 13, valamint a MateBook D 15 notebookok.


A MateBook 13 strapabíró és elegáns fémháza ellenére ultrakönnyű, kijelzője pedig akár érintőképernyőként is funkcionálhat. A kategóriájában legkisebb súlyú MateBook D 15 erős processzorának köszönhetően stabil és megbízható társa lesz felhasználójának. A MateBook 13 változattól függően bruttó 470,990, illetve 345,990 forintos ajánlott fogyasztói áron, a MateBook D 15 pedig változattól függően bruttó 274 900 és 245 990 forintos ajánlott fogyasztói áron júniustól elérhető a boltok polcain.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?