Duál hibrid zajcsillapítási eljárást kapott a Panasonic RZ-S500W.

A Panasonic bejelentette, hogy hamarosan Magyarországon elérhetővé teszi új vezeték nélküli, szeparált, Bluetooth fülhallgatóját. Az RZ-S500W típusjelzésű termék duál hibrid zajcsillapítási technológiát alkalmaz, amely a Feedforward Noise Cancelling ( előrecsatoló zajcsillapítás) és a Feedback Noise Cancelling (visszacsatoló zajcsillapítás) kombinációját ötvözi az analóg és digitális jelfeldolgozással. Ezek a technológiák együtt biztosítják a kategória egyik leghatékonyabb zajcsillapítását.

A technológia úgy valósítja meg a zajcsillapítást, hogy felismeri a fülhallgatón kívülről érkező zajokat, és olyan ellentétes hangmintákat bocsájt ki, amelyek semlegesítik a zajokat.

Kiváló hívási hangminőség

Az RZ-S500W MEMS mikrofonnal és egyedi beépített labirintuskamrával rendelkezik, amely kiszűri a szélzajt. A fülhallgató csökkenti a kellemetlen zajokat, ami javítja a zajcsillapítást és a hívás hangminőségét. Ezenfelül az RZ-S500W hangsugárformáló technológiát alkalmaz, amely hatékonyan juttatja célba a hangokat miközben csökkenti a környező zajokat is.

Stabil csatlakozás

A hagyományos valódi vezeték nélküli fülhallgatóknál gyakran rövid időre megszakad a Bluetooth kapcsolat a zsúfoltabb helyeken. Az újabb modellek nem csupán kompakt méretűek, de rendkívül megbízható Bluetooth csatlakozást biztosítanak, hogy zavartalan legyen a zenehallgatás. A kis méretet a Bluetooth antenna és az érintésérzékelő vezérlőegységbe történő integrálásával lehetett elérni, a csatlakozás megbízhatóságát pedig az antenna-alkatrészek maximális kihasználásával biztosították. Egyedi fejlesztésű antennaszerkezetünkkel sikerült maximalizálni az antenna teljesítményét még ilyen kis termékméretben is.

Ráadásul a jobb- és baloldalt függetlenül kezelő jeladórendszer a jobb és baloldali csatornák közötti megfelelő hangegyensúly létrehozásával segít a stabil csatlakozás fenntartásában.