Rettenet olcsó 8K tv Kínából

A Changhong robbant a piacon egy igen-igen cuki áru, meglehetősen olcsó 8K tv segítségével.


A 8K tévék eladási adatai egyelőre elmaradnak a várakozásoktól, de ettől függetlenül vannak cégek, akik szerint ez lesz a jövő. Közéjük tartozik a Changhong, hiszen a Kínai cég bemutatott egy rakat új készüléket, köztük egy iszonyat olcsó 8K tv készüléket.
Az 55 inches 55D8K fantázianevű termék ugyanis 4400 kínai jüanos, azaz átszámítva olyan 180 000 forintos áron kerül a boltokba.


Ez pedig még a 4K modellek esetében is figyelemreméltó ár lenne, nem hogy a 8K szegmensben, ahol mostanában ennél jóval drágábban kínálják az ilyen méretű és felbontású televíziókat. A termék esetében persze kompromisszumokat kell kötni. A szintén kínai BOE-tól származó panelek ugyanis nem teszik lehetővé a HDR tartalmak megjelenítését például. De mindez igazából az árcédulát látva teljesen elfogadhatónak tűnik. Lehet, hogy egy kínai cég fogja belökni a 8K szekerét? Na az durva lenne!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?