Kép: Techeblog

Habár korábban volt róla szó, most mégsem úgy tűnik, hogy az Apple már holnap autóval lepné meg a táborát. De beszélni attól még lehet róla. 

Sőt, nem csak beszélni, hanem elképzelni is, ahogy tette ezt Dejan Hristov. A galériájában számos képet találhatunk arról, szerinte milyen lenne egy Apple autó, amit egyébként természetesen önvezetőként képzel el.

Kép: Techeblog

Hozzá kell tenni azonban, hogy nem csak úgy magától gondolja mindezt, hiszen egy ideje hallani az Apple háza tájáról a „Titan” projektről. Ezzel kapcsolatban olyan információk is napvilágot láttak, hogy az almás cég partnerségre lépett a Volkswagennel. Ennek keretében állítólag egy önmagát vezető Transporter T6 alapú járműről volt szó, ami az alkalmazottakat fuvarozza.

Kép: Techeblog

Arról viszont senkinek semmiféle fogalma sincs, hogy ezen a vonalon mi történt, vagy egyáltalán történt-e valami. De visszatérve Dejan koncepciójára, a belsőt mutató képeken látható, hogy a járgánynak nincs kormánya, ellenben van szép nagy érintőkijelzős panel, és férőhely két fő számára.

Kép: Techeblog

Jól néznek ki a felfelé nyíló ajtók, de ha bármilyen csoda folytán valami hasonló tömeggyártásba kerülne, nem valószínű, hogy az Apple megtartaná ezt a megoldást. A karosszéria áttetsző, tehát odabentről nem csupán az ablakokon keresztül lehet kilátni a szabadba. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a festés kérdésköre okafogyottá válik. Akit a teljes galéria érdekel, az ide kattintva veheti szemügyre.

Címkép: Techeblog

 

ForrásTecheblog