A Pokémon Go nagypapa már egyszerre 64 telefonon játszik

Létezik egy Pokémon Go nagypapának becézett úriember, aki nyugdíjas létére olyan szinten belebolondult a játékba, hogy mintha kicsit talán már túl is tolta. 

Van már néhány éve, hogy a Pokémon Go beszabadult az életünkbe, és bizony követelt is ebből néhányat, mert egy-két ember annyira bámulta a telefon kijelzőjét, hogy valamilyen jármű elé lépett, vagy aknába esett. Szerencsére Chen San-yuan még él, éspedig olyannyira, hogy egészen elmebeteg módon viszonyul a játékhoz. Korábban azzal keltette fel a figyelmet, hogy a bringájára tizenegy okostelefont tett, de már ekkor tervbe volt véve, hogy még néggyel gyarapítja a készletet. Nos, ez olyan jól sikerült, hogy jelenleg 64 készülék díszíti a kétkerekűjét. Nem véletlen, hogy a 70 éves férfi felkeltette az Asus figyelmét is, és rögtön Zenfon nagykövet lett belőle.


Chen úr először az unokája lévén ismerkedett meg a Pokémon Go játékkal, és úgy rákattant, hogy napi 20 órát is képes volt ezzel tölteni, heti 5-6 napon át, egészen addig, míg a telefon akkumulátora bírta a terhelést. Aztán rájött, hogy több készülék gyorsabb siker, és innentől nagyjából nem is volt megállás. Azt pedig ki tudja, hogy a telefonhalmozás őrülete milyen számokat fog kitermelni magából.

Maga a játék egyébként 2016 júliusában jelent meg, és akkora siker lett abban a pillanatban, hogy az őt jegyző Nintendo árfolyam megduplázódott.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?