Megöli a baktériumokat az LG vezeték nélküli fülhallgatója

Két új vezeték nélküli fülhallgatóval újított az LG, ezek közül a HBS-FN6 az igazán érdekes. Ennek ugyanis olyan töltőtokja van, ami LG UVnano technológiával megöli a baktériumokat töltés közben. 

Bár volt már ilyen terméke a múltban a gyártónak, akkor senkit sem érdekelt, a világjárvány miatt most azonban eléggé felkapták. Az LG szerint a tok megöli az E. coli és az S. aureus baktériumok 99,9 százalékát. A dizájnt egyébként felújították, már inkább hasonlít a termék az AirPodsra – ez viszont inkább jó hír a kényelmet szem előtt tartva.


A realisztikus hangzásért a Merdiain Audio felelt, és bár a HPS technológia mellé nem társul aktív zajszűrés, a fülcsatornát elég jól lezárja a dizájnnak hála a fülhallgató. A négy EQ mód melletti környezeti mód is van, hogy halljuk a külvilágot. Egy töltéssel 6 órát bír az újdonság, 5 perc töltés 1 extra órát eredményez. A tokkal összesen 18 óra az üzemidő.

Fotó: LG

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?