Előfordul, hogy egy videohívás tovább tart a kelleténél, de valamilyen oknál fogva, például udvariasságból nem jelezzük, hogy megszakítanánk. Nos, van megoldás erre is. 

A nyomógombos telefonok korában akadtak olyanok, akik egy hosszúra nyúlt telefonhívást a gombok ütemes nyomkodásával szakítottak meg, mert így a másik fél azt hihette beérkező hívás pittyegését hallja, és le lehetett tenni. Az okostelefonok korszakában minden már kicsit nehezebb, főleg, ha éppen videohívás esete forog fent. Eme probléma orvoslására talált ki valamit Marina Fujiwara, aki egy kamu töltésjelzővel kívánja megoldani a dolgot.

Természetesen maga az alkotó sem gondolja, hogy mindez akár egyetlen esetben is működhet, mert senki nem fogja bevenni, hogy tényleg akadozik a kapcsolat. Ugyanakkor, ha ellátogatunk Marina instájára, azt fogjuk látni, hogy az önmagát feltalálóként jegyző hölgy mottója a “gyerünk, készítsünk haszontalan dolgokat. Innentől kezdve pedig nem lepődhetünk meg azon, hogy a videohívás megszakítására alkalmas töltésjelző kör is az alkotásai közé tartozik.

Címkép: YouTube