Ebben a két színben már biztosan lesz Samsung Galaxy Z Flip 5G

Számos újdonsággal készül a következő egy hónapra a Samsung. A Galaxy Watch 3 okosórák elvileg már az augusztus 5-i Unpacked előtt megérkeznek. 

A digitális Unpacked rendezvényen aztán új Galaxy Tab S7 táblagép-sorozatra, Galaxy Note 20 csúcsmobilokra, Galaxy Fold 2-re és Galaxy Z Flip 5G-re is számíthatunk. Ez utóbbi a DSCC ügyvezetője, Ross Young szerint az elmúlt három év alkatrészeinek keveréke lehet, és legalább két színben biztosan kapható lesz.


A TENAA ugyanis feketében már hitelesítette az SM-F7070 modellszámú készüléket, ami dizájnban teljesen ugyanolyan lesz, mint a már kapható Galaxy Z Flip. A 6,7 hüvelykes és 1,1 hüvelykes kijelzőket kínáló modell továbbra is marad 167,3 x 73,6 x 7,2 milliméteres. A Digital Chat Station pedig azt tudta meg, hogy 2500 és 704 mAh kapacitású akkumulátorokat használnak majd hozzá. Evan Blass továbbá előásta a renderelt képeket az úgynevezett Mystic Bronze színű modellről. Ilyen árnyalatban kapható lesz majd a Galaxy Note 20 sorozat is.

Fotó: Evan Blass

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?