Apple eszközökhöz érkeztek a Belkin új vezeték nélküli töltői

A BoostCharge vezeték nélküli töltők az iPhone, Apple Watch és AirPods termékeket is támogatják.

Itt vannak a Belkin új BoostCharge vezeték nélküli töltői, Special Edition kiadásban. A 129,99 dolláros, 3-az-1-ben megoldás külön zónát biztosít az iPhone, az Apple Watch és az AirPods termékeknek, így ezeket egyszerre is fel lehet tölteni vezeték nélkül. Van továbbá egy általánosabb Charging Pad is 49,95 dollárért, ami képes ugyanerre.


A legérdekesebb viszont a hordozható, Portable Wireless Charger + Stand Special Edition fantázianevű termék, 79,99 dollárért.. Erről ugyanis levehető egy rész, ami aztán elvihető, és 10 000m mAh-s, vezeték nélküli powerbankként funkcionál tovább. USB port is van rajta, ha kábeles töltésre lenne szükség.

Mindegyik Belkin töltő 7,5 wattot tud a Qi szabvány szerint, továbbá 3 év garancia jár melléjük. Bár nem ezek a leggyorsabb vezeték nélküli töltők, a Belkin hangsúlyozta, hogy mindegyiket alaposan optimalizálta az Apple termékeihez.

Fotó: Belkin

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?