Nemsoká visszatér a Jurassic Park a Netflix műsortárába

Azok, akiknél a dínók és a Netflix szeretete közös metszetet képez, örülhetnek, hiszen a Jurassic Park sorozat hamarosan visszaköltözik a szolgáltató repertoárjába. 

A filmtörténelemben egyértelműen ikonikusnak számító Jurassic Park sorozat augusztus egytől lesz megtalálható a Netflix kínálatában, ami egy tweetből derült ki. És nagyjából ennyi is lenne a hír, lehet csomagolni, csekély cikkírói munkával letudni a napi penzumot, de azért ez nem így megy. Az őslények rajongói az első részt, a The Lost World: Jurassic Parkot, valamint a Jurassic Park 3-at fogják megtalálni a kínálatban, ami azt jelenti, hogy nem a teljes szortiment kerül fel. Mert ezeken kívül még a 2015-ben megjelent Jurassic World, valamint a 2018-as Jurassic World: Fallen Kingdom is az 1993-ban George Lucas által életre keltett univerzum részét képezi.


Azok kedvéért, akik eddig egy kerékpárbelsőből nézték a napfelkeltét, vagy nem kellően idősek hozzá, elevenítsük fel gyorsan a kronológiát. 1993-ban jött az első rész, amiben Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum könnyes szemmel ácsorogtak a brachiosaurusok lábainál. Aztán történt egy kis baki, melynek következtében az összes kétlábú a sziget őslényeinek potenciális fehérjeforrásává vált. Ezt követte az 1997-ben megjelent Az elveszett világ: Jurassic Park, melyben újra felbukkan Jeff Goldblum, és mit ad isten, hamarosan ismét az élete forog veszélyben. A harmadik részben Sam Neill tér vissza, és természetesen hamarosan ismét valóra válik az, ami a második rész legnagyobb mondása. „Hűha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás.”

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?