Itt egy olcsó okosóra, ami követi az alvást és a pulzust is

A Bakeey GTX 30 dollárnál is olcsóbb, de rengeteg dolgot ígér papíron.

A nagy kínai áruházak dugig vannak olcsó okosórákkal, ezek között néha érdekes modellek is akadnak. Ilyen a Bakeey GTX, ami az AliExpress oldalán is fent van, mindössze 27,99 dollárért. Ennyiért 1,3 hüvelykes, színes kijelző jár, 240 x 240-es felbontással, 45 milliméteres, 11,7 mm vastag tokkal, ezüstben vagy feketében. A szíj cserélhető, ha nem jönne be valakinek a mellékelt szilikon.


Az óra Android 4.4-től és iOS 9-től fölfelé minden mobilt támogat, ehhez a Wearfit 2.0 app kell. A gyártó IP67-es vízvédettséget, továbbá akár 7 napos üzemidőt ígér normál használat mellett. Az óra 8 sportolási tevékenységet is felismer, támogatja a Bluetooth 4.0-t, van pulzusmérője, és elvileg vérnyomást és véroxigénszintet is mér. Követi az alvást, és a kamerát is tudja távirányítani. Túl pontos értékeket vagy nagy minőséget azért senki ne várjon tőle ennyiért.

Fotó: Bakeey

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?